Vil du med på lejr?

Hvordan er det at være ung på UngMoo

Som ung på UngMoo, bliver du en del af en flok, der allesammen er på lejr for at have det sjovt og møde nye venner og veninder. Når du ankommer til lejren, kommer du til at få din egen seng at sove i. Alle kommer til at sove 2 eller 3 sammen på et værelse. Derudover vil du blive en del af en sovegruppe, hvor der er andre på din alder med i. Ved siden af din sovegruppe kommer du til at være en del af en spisegruppe, som er blandet piger og drenge, det er dem du kommer til at spise med det meste af ugen. Udover dem i dine grupper, er der selvfølgelig også mange andre unge, som du får masser muligheder for at snakke med. 

I løbet af ugen, kommer der til at være mange spændende og fede aktiviteter, som de frivillige på lejren har været med til at planlægge og stå for. Det betyder at du ikke kommer til at kede dig, men at der altid vil være noget at lave. 

Hvad koster det at komme med på lejr?

Det koster 3.600,- at komme med på UngMoo. Normalvis betaler lokale Røde Kors afdelinger eller kommuner for en plads på UngMoo.

Hvis du eller dit barn skal med på UngMoo, skal du derfor have kontakt i din socialrådgiver ved kommunen, kontaktperson på skolen eller lignende.

Transport 

På UngMoo har vi unge med fra hele landet, derfor har vi to busser, som kører rundt og samler op. en fra Jylland og en fra Sjælland. Det betyder at der vil være et opsamlingsted tæt på dig. Vi forsøger at planlægge den rute der giver bedst mening for flest muligt, men vær forberedt på at det godt kan være nødvendigt at køre ind til den nærmeste større by. Det er også muligt selv at blive kørt op til lejr stedet.

Tilmeldning til UngMoo

UngMoo er forbeholdt unge, der har specielt behov for at komme afsted på ferielejr, enten på grund af fysiske, psykiske eller sociale forhold.

Hvornår hører jeg mere om lejr?

Vores seje ungekoordinator sender dig et brev når vi kommer tæt på lejr, senest 3 unger inden lejrstart. Her kommer du til at få en pakkeliste, en transportplan, et medicin skema og en informationsbrev med mere information omkring lejr.

Tilmeldning åbner 1. December, og kan ske gennem Ferielejr.dk, eller ved at sende en mail til vores koordinator på koordinator@ungmoo.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til os.


Vi glæder os til at se dig på UngMoo.