Dagbog 2023

Fredag - Nytårsfest

Så blev det fredag!

Dagen startede med lækker morgenmad efterfulgt af en omgang Ultimate og rundbold. Derefter kunne man vælge om man ville i krea og udfolde sine kunstneriske evner, i hallen og spille fodbold eller om man ville hygge og spille spil eller bare hygge-snakke.

Efter frokost blev det sidste slik til hjemturen købt, og den store glidebane blev stillet op. Derudover fortsatte formiddagens aktiviteter, og de sidste hilsner i mindebøgerne blev skrevet. Efter glidebanen og et dejlig varmt bad, blev der sat hår, lagt makeup og ’glammet op’ til festen om aftenen. Inden maden var der børnechampagne og fotosession med både nye og gamle venner på lejren.

Efter maden fik DJ’en sparket gang i festen, og der blev danset til den helt store guldmedalje! Under festen blev lykkehjulet spinnet og de heldige fik præmier med hjem. Aftenen sluttede med et billedeshow fra hele ugen, og herefter blev der krammet farvel inden sengetid.

Tak for en dejlig lejr i år – på gensyn! 

Onsdag - Fødselsdagsfest

IIIII dag er det URK’s fødselsdag, Hurra, Hurra HURRAAAAA!! Onsdag på lejr stod i fødselsdagens tegn for at fejre, at Ungdommes Røde Kors runder 100? år. Der er ingen bedre måde at starte morgenen på, end at blive vækket med fødselsdagssang og spise lune fødselsdagsboller med smør! Formiddagen bød på en traditionel skattejagt. 12 poster med svære gåder, røversprog og brain twisters, skulle løses for at finde vejen til den hemmelige skat fyldt med GULD. Efter frokost var der forskellige aktiviteter og underholdning. En klovn kom på besøg og lærte os at lave ballondyr, i krea kunne vi lave gaver til hinanden, knytte armbånd, lave perleplader og skrive søde fødselsdagskort til hinanden. Til aftensmad var der byg-selv-burger og efter mad var der hygge og små konkurrencer i flødebollekast, den hurtigste slik-snøre-spiser og hvem der var bedst til at sætte halen på koen med bind for øjnene

Tirsdag - Djurs

Efter morgenmaden i dag drog vi morgentrætte af sted på en to timer lang bustur, for vi har nemlig været i Djurs Sommerland!

Midt på formiddagen ramte vi endelig destinationen, og vi var mere end klar til at prøve de mange vilde forlystelser. Det var helt tydeligt, at ungerne kunne holde til flere ture i de vilde rutsjebaner, end hjælperne – de er ret seje de unger! Der blev spist en masse slik og drukket sodavand og slush ice i store mængder – og det var jo en helt perfekt blanding sammen med de vilde forlystelser 🤩🤩

Nogle af ungerne var virkelig vikinger og tilbragte halvdelen af dagen i badelandet, hvor vandet, efter hjælpernes mening, var lige til den kolde side. Det afholdt dog ikke ungerne fra at plaske rundt i vandet og kure ned af de store vandrustjebaner i flere timer.

Tiden går, som altid, alt for hurtigt, når vi er i Djurs, og lige pludselig skulle vi hjem igen. Det betyder heldigvis også, at alle har haft en vildt god dag, hvilket jo må siges at være målet.

Nu sover alle med et smil på læben og glæder sig til, hvad morgendagen bringer 👏😁

Mandag - Amerikanske traditioner

Så blev det tid til vores første hele dag på lejr og dagens tema har været traditioner i USA. 

Her startede vi morgenen ud med en “Roadtrip” i grupper, hvor vi skulle gætte hvad vi skulle have at spise, ved at føle på råvarerne, Ungmoo super Bowl, som blev spillet som fodbold med bumper balls, musikquiz, Red Neck træning og andre sjove aktiviteter. Frokosten blev nydt som en “4. of july”-picnic, rundt omkring på skolen.


Derefter blev der købt slik til den store guldmedalje, i vores WallMart lignende kiosk.


Eftermiddagen gik med Ungmoo-karneval! Hvor der blandt andet var corn hole spil, dåseskydning, candyfloss, popcorn-smagning og vandraketter. Vi fik også besøg af et par seje motorcykler og deres ejere, hvor vi fik lov til at få en tur bagpå og beundre maskinerne!


Hele dagen sluttede med S’mores ved bålet, drømmemeditation og en mulighed for at skrive på en sten, det man hver især er taknemmelig for. 

 

Vi sluttede hele herligheden med at synge vores skønne Ungmoo-sang og kramme hinanden godnat. Thank you for a beautiful day og vi glæder os til en skøn dag i morgen!

Søndag - Ankomst til lejr

Ungerne kom klokken 16. Alle hjælperne havde glædet sig helt vildt meget og det havde alle ungerne selvfølgelig også! Alle var meget glade! Der var selvfølgelig også rigeligt med snacks til stede, så vi kunne få stillet den lille sult. Her var både kage, frugt og saft. Mange var også liiidt kede af, at skulle lægge deres telefon væk, så kagen var også et lille plaster på telefon-såret.

 

Efter vi havde pakket lidt ud, skulle vi rundt og se skolen. Det gjorde vi i form af et O-løb, hvor vi lærte om forskellige kulturers traditioner og lege. Her fik vi også snakket lidt om, hvilke traditioner vi selv har derhjemme.

 

Til aftensmad fik vi fladbrød med fyld,  som vores faaaaantastiske køkkenhold har lavet til UG. Efter den lækre aftensmad, gik vi over i hallen hvor der var planlagt et KÆMPE godt quiz show, her skulle hjælpere og ungerne i sovegrupper svare på spørgsmål om forskellig traditioner, samtidig var der lavet sjove udfordringer som vi håber kan blive kommende traditioner i UngMoo.

 

Det hele sluttede af i sovegrupper, hvor vi fik pakket ud, og lærte hinanden lidt bedre at kende. Nu glæder vi os til endnu en skøn lejr-dag i morgen!