Dagbog 2021

Tirsdag - Hygge på lejr

Selvom dagen ikke helt gik som forventet, fik ungerne hygget sig med både fodbold, dans og bål. Der blev sunget fællessang ved bålet og spist skumfiduser. 

Til aftensmad blev der serveret lækkert kebab og ungerne var klar til at gå i seng, ovenpå en anderledes men meget hyggelig dag. 

Mandag - Stormesterdag

Mandag stod i Stormesters tegn, her var lagt op til en masse sjov og fede aktiviteter. Vejret var med os hele dagen, og gjorde aktiviterne endnu sjovere. Der blev både stablet kopper, kastet med æg – pakket godt ind, spillet grøntsagskrocket og løbet i forhindringsbane. 

Efter frokost blev de enkelte sovegrupper sat sammen i deres spisegrupper, hvor de skulle konkurrer mod de andre spisegrupper. Der blev uddelt point på de forskellige poster, som gjorde konkurrencen endu mere spændende. 

Præmien var en guldko, og nogle sodavand som vinderne nød godt af ved præmieoverrækkelsen. Efter en dag med masser af sjov og lækre hotdogs til aftensmad, var ungerne klar til at gå i seng, og gøre sig klar til Fårup i morgen.  

Søndag - ankomst

Mange dages forberedelse kulminerede i eftermiddags, hvor to fyldte busser med forventningsfulde unge trillede ind på Handbjerghus Efterskole på Thyholm. Efter de hver især fik tildelt værelser og pakket ud samledes vi på græsplænen til saft og kage, da det nordjyske vejr var god ved os, og gjorde det muligt for os at være udenfor.

Humøret var i top, og vi fik hurtigt delt os op i vores sovegrupper inden turen gik ind i spisesalen, hvor Køkkenholdet serverede aftensmad med tortillas og lækkert tilbehør.

Efter aftensmaden gik ungerne i deres spisegrupper på udflugt på hele efterskolen, hvor de blev introduceret for de forskellige områder og aktiviteter der er at byde på. Der blev snakket og hygget med navneleg og andet godt i den gode nordjyske sol. Aftenen bød på EM i auditoriet, og efter en sejr til Italien kaldte dynerne og satte punktum for en rigtig dejlig første dag.