Dagbog 2019

Fredag - afslutning på en fantastisk sommerlejr

Fredag startede dagen roligt – en rigtig brunch-morgen. Køkkenet diskede op med vafler og ren hygge.

Formiddagen blev brugt på dynebio, og airtrack for de aktive. Efter frokost åbnede diverse boder og hyggeafdelingen, hvorefter alle de smukke damer og herrer lige så stille begyndte at gøre sig klar til aftenens store fest.

Den røde løber blev åbnet klokken halv fem, og efter en større fotoseance i ren pressestil, tog alle de unge mennesker ind til deres fest. Med undtagelse af tjenerne holdte de voksne sig udenfor.9

Middagen bød på snackkurve, hjemmelavet pizza og lækker isdessert.,-

Hen under aftenen bød DJ’en op til dans til den lyse morgen (eller i hvert fald sengetid). 😉

 

Efter et fotoshow, og mange farvelkrammere, lagde alle sig trætte og fornøjede under deres dyner.

Torsdag

Dagens første aktiviteter inden frokost startede med frit valg af aktiviteter. Et kæmpe hit i dag var at lave sin helt egen t-shirt med selvvagt tryk, hvor kreativiteten har været i fokus. Derudover gik formiddagen med at skrive hilsner i hinandens mindebøger, spille spil i hyggekrogene, boldspil og ellers bare hygge inde og ude. Som noget helt særligt havde vi også besøg af et par freestyle rappere fra Aarhus, som både kom og leverede et godt show, men ungerne fik også selv muligheden for at lave en rap, og fremføre det foran de andre.

 

Efter frokost var der nedpakning til de af ungerne, som skulle med på Hike. Til de af ungerne der blev hjemme var der mulighed for at benytte en opsat glide- og skydebane, spille kyllingebowling og fortsættelse af tryk på t-shirts. I mellemtiden skulle ungerne også forkæles, hvor de kunne få stillet den lille sult med Hjem-is, popcorn, candyfloss, slush-ice samt romkugler.

Ungerne der skulle på Hike, efter frokost, drog på gåben afsted imod Jegindø, hvor de også med god samvittighed kunne få stillet den lille sult med Hjem-is, snobrød og skumfiduser over bål.

Det fantastiske køkkenpersonale har igen i dag severet en smagoplevelse i topklasse med intet mindre end “brændende kærlighed”. De er gode til at sørge for, at vi alle har det godt, og ikke går sultne i seng!

 

Ellers har aftenen stået på spa og wellness, hygge, afslapning og ellers hvad ungerne lige har haft lyst til.

Onsdag

I dag har vi været i Fårup Sommerland. Vi tog tidligt afsted efter morgenmad, og kørte i bus i to timer for at komme til Fårup. Vi samledes under et halvtag og lagde vores ting, og så kunne vi gå rundt og prøve forlystelser – endelig.

Efter frokost var der mulighed for at komme i badeland, og det var meget populært. Hvis man ikke ville i badeland kunne man bruge eftermiddagen på at prøve endnu flere forlystelser og spise nogle flere lækkerier.

Dagen har altså budt på is, slush ice, burger, pomfritter og en masse god stemning.

 

Vi tog hjem med bussen, da Fårup lukkede. Alle var trætte og mange fik sig en lur på vej tilbage til lejr. 

Tirsdag

Til de morgenfriske i dag har dagen startet med enten gåtur, løbetur eller træning ved maskiner i træningsområdet inde i hallen.

Efter morgenmaden startede dagens aktiviteter med en tidsrejse til fortiden. Her var vi bl.a. forbi ”Twister” i 60’erne, ”Soda-pong” i 70’erne, ”Pac-man” i 80’erne, dans i 90’erne og ”Gæt en sang” i 00’erne.

Vejret har vist sig fra sin helt fantastiske side med masser af sol, hvor vi har nydt det på plænen i sækkestolene, haft ”fremtids-rundboldsturnering” (vi løb baglæns) samt fodboldturnering.

Vi har derudover fejret fødselsdag med fælles fødselsdagssang i spisesalen, og fået fødselsdagskage. Ellers har vi bare hygget helt vildt med fri leg indtil aftensmad.

Til aftensmad diskede det fænomenale køkkenpersonale op med lækker kebab-mix.

 

Alt i alt har det været en rigtig dejlig dag, og vi glæder os allesammen utrolig meget til i morgen, hvor den står på Fårup Sommerland. 😀

Mandag

I dag spiste vi allesammen morgenmad sammen, hvorefter endnu et nyt O-løb med nye, sjove og forskellige fysiske former for udfoldelse blev skudt igang. Efter et par timer med dette havde sulten meldt sig, hvor vi allesammen nød en god frokost. Fiskefileterne blev i hurtig grad tømt fra fadene.

Herefter åbnede bank/kiosk, hvor der kunne købes lidt godt til ganen, som ungerne kunne nyde godt af med en lille pause, hvorefter vi var nogle der henholdsvis tog på stranden og legede levende stratego.

Aftensmaden bestod i dag af en lækker menu med Chili con carne, hvor ungerne blev fordelt ud i spisegrupper. Maden blev nydt, vi fik en god og hyggelig snak over maden og lærte spisegrupperne at kende.

Aftenaktiviteterne har i dag bestået af valgene imellem rundbold, fodbold i hallen, poker, det kreative værksted eller spillebule. Derudover blev der serveret slush-ice.

 

En aktiv dag, og med den sidste vind i håret sluttede af med sang over bål inden puttetid. 🙂 

Søndag - Ankomst

Vi har brugt dagen på at forberede, og gøre det sidste klar til ungernes ankomst til Handbjerghus Efterskole. De er alle kommet sikkert og trygt frem. 🙂
Ungerne er blevet taget godt imod, fået tildelt deres respektive værelser og fået pakket ud. De har fået muligheden for at falde på plads, se sig lidt rundt omkring på arealerne, fået tid til at snakke sammen -og med os frivillige. Ellers har de brugt tiden på at få slappet af  indtil aftensmaden.

Vores søde køkkenpersonale diskede op med en lækker græsk aftenmenu, som bl.a. bestod af græske frikadeller, falafler, græsk salat m.m., som en god bund på en lang dag med transport. 

Efter aftensmaden var der planlagt O-løb, hvor ungerne blev delt op i forskellige hold og dermed fik muligheden for at blive rystet sammen. Orienteringsposterne bestod af samarbejdsøvelser, lege, spil, hvor de forskellige aktiviteter vil finde sted i løbet af ugen samt en kort beskrivelse af hvad man kan de forskellige steder.

Alle har det godt, og er gået glade i seng! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.