Dagbog 2022

Fredag - Fysik festival og fest dag

Så blev det fredag!

Dagen startede med besøg fra Mette og Sofus fra Aarhus universitets fysikshow. I halvanden time omdannede de lejren til et laboratorium, hvor de bl.a. eksperimenterede med gasser, ild, strøm og flydende kvælstof, mens de fortalte og udfordrede vores viden om fysik. 

Efter frokost var der mulighed for at gå i krea, hygge eller tage en tur på den store glidebane der blev sat op ude på græsset. Her blev der bl.a. spillet menneskebowling, skudt med vandpistoler og øvede seje måder at glide igennem sæben på. 

Efter glidebanen (og et brusebad), blev der gjort klar til aftenens fest. Der blev lagt neglelak, sat hår, lagt make-up og udvalgt outfits, inden der var fotosession med alle de nye og gamle lejrvenner. Efter middagen og islagkage blev gulvet ryddet og DJ’en satte gang i floor. Der blev danset i timevis og det hele stoppede først da DJ’en måtte trække stikket. Aftenen sluttede med billedekavalkade og kollektivt farvel. Tårerne trillede og der blev krammet i stor stil på lejrens sidste dag. 

Tusind tak for i år og for en fantastisk lejr. På gensyn!

Torsdag - Sansefestival

I dag har vi haft sansefestival og fået brugt alle vores sanser lige fra at føle kriller i maven over højder til at få maling på fingrene og smage blå oste. 

Om formiddagen var halvdelen af os på hike, mens den anden halvdel hyggede derhjemme. Nogle spillede menneskestratego, mens andre lavede flotte malerier med fingermaling. Flere fik desuden sat smukt garn i håret. 

Til frokost fik vi lov til at smage mad med spændende smage, konsistenser og farver såsom: sild, blåskimmelost, chili og koriander. Der var selvfølgelig også helt almindeligt rugbrød med pålæg, som vi alle kendte og kunne lide. 

Eftermiddagen var præget af genforeningen med dem, der var af sted på hike. Det var godt at se hinanden igen efter adskillelsen. Og SÅ blev det ellers tid til wellness med bl.a. kolde og varme fodbade, ansigtsmasker og yoga. 

Sideløbende med de andre aktiviteter var vi så heldige at have besøg af en kran, som kunne give et sus i maven ved at hæve os over jorden. Bare rolig, alle kom sikkert ned igen. 🙂 

Sidst men ikke mindst blev dagen sluttet af med, at høresansen kom i spil, når der blev væltet kegler med et brag i bowlinghallen. Lattermusklerne blev aktiverede, og vi vendte alle trætte hjem til lejren efter en pragtfuld sanselig dag.

Onsdag - Afslapnings dag og Hike

Tirsdag - Fårup

Mandag - Musikfestival

Sååå blev det mandag- en af de få mandage man glæder sig til på året 😉 

I dag har vi haft en dag i musikfestivalens tegn. Så efter en lækker morgenmad fra det søde køkkenhold, skulle vi på et lille løb med forskellige poster. Her fik vi både danset just dance, pimpet/udsmykket vores egen bøllehat, kæmpet os igennem en koncertforhindringsbane, prøvet stopdans/limbo, gættet i en quiz og sidst men ikke mindst skulle vi ind i en container der var fyldt med røg fra røgmaskiner for at finde guitarplektre. 

Efter frokost var der forskellige workshops, hvor man fx kunne lave sit eget outfit, det var super fedt, da man både kunne tegne, spraymale og sy. Man kunne også lave andre krea projekter som perleplader, male sit idol og udsmykke cd’er. Derudover kunne man også være mere fysisk aktiv ved at spille fodbold. 

Til aftensmad fik vi lækre nuggets. Da vi havde spist aftensmaden, skulle musikfestivalen sluttes af med manér og derfor var der koncert med The Devil’s Tiny Chains. Til stor begejstring! Vi sluttede aftenen med sang rundt om bålet.

Søndag - Ankomst til lejr

I dag har vi brugt hele formiddagen på at gøre det sidste klar til alle ungerne kom. Alle var mega spændte og der var en summen i luften af forventningsglæde. Da ungerne kom til lejr blev de indlogeret og derefter gik kampen i gang. Først skulle de vises rundt på skolen. Det foregik roligt og hyggeligt på alle mulige lokationer på skolen der kunne vise og fortælle om hvad der skal foregå i løbet af ugen. Efter aftensmad mødtes vi i hallen og spillede Versus. Her var det alle ungerne der lavede udfordringerne og det var vildt fedt! Der var blandt andet en udfordring der lød: “Hvem kan drikke et glas vand hurtigst? En med to tamponer i munden eller en der drikker med en sugerør.” Til sidst blev der uddelt præmier til det vindende hold under aftensamlingen og vi er mega klar til en sygt fed uge!