Hvad vil det sige at være hjælper?

På UngMoo er vi 42 hjælpere og 5 lejrledere, der elsker at lave ferielejr. 
Vi kommer fra hele landet, og har det tilfælles at vi elsker at være en del af ferielejr, og gøre alt hvad vi kan for at give de unge en fantastisk uge. 

 

Som hjælper på UngMoo er du uundværlig, fordi det er dig, der sørger for at lejren kan lade sig gøre. Som hjælper skal du være med til at sætte dit præg på lejren, det gør du ved at være med til at planlægge de aktiviteter, der skal være i løbet af ugen, tage hånd om ungerne og bidrage med lige det du elsker at lave.

Hjælperne på UngMoo kommer fra hele landet, og fra mange forskellige baggrunde. Fordi vi har hjælpere der er: læger, pædagoger, gymnasielærer, ingeniøre, butikmedarbejdere og studerende, har vi en masse forskellige input til, hvad UngMoo skal være. Det vigtigste er at du er fyldt 21 år og gerne vil være en del af lejren, og gøre den til den bedste oplevelse de unge får i løbet af året.

Som hjælper på UngMoo, er der to ting som er obligatoriske:

Planlægningsweekend
En weekend i April I københavnsområdet

Ferielejr
Fra fredag i uge 27 til søndag i uge 28.

Vi sigter efter at være færdig med lejr klokken 14 i uge 28.
Vi anbefaler desuden at du tager en dag eller to ekstra fridage, da man ofte er meget træt efter en uge på lejr.

Derudover har vi to ting, som vi gerne ser du deltager i, men det er ikke obligatorisk. 

Evalueringsweekend
2. weekend i September har vi en evalueringsweekend, hvor vi mødes og evaluere lejr.

Julefrokost
I januar mødes vi til en julefrokost. 

Som hjælper på ferielejr, er du den der bruger tiden sammen med ungerne, du kommer derfor til at være meget på i løbet af ugen.

Desuden har du som hjælper forskellige ansvarsområder, som du kommer til at stå for.

Det betyder at du i løbet af ugen kommer til at blive udfordret, og opleve hvordan det er at blive presset. Dette skyldes både at du er meget på i løbet af ugen, men også at du kommer til at få mindre søvn end normalt, da vi har møder om aftenen, og står tidligt op for at starte dagen sammen med lejrens deltagere.

Selvom det lyder hårdt, så er det det hele værd, de relationer du kommer til at skabe til de andre frivillige og lejrens deltagere kan ikke beskrives.

Det bedste vi kan sige er, at vi har mange frivillige der har været med i 10+ år.

Har du lyst til at være hjælper på UngMoo? Så skriv en mail til Sascha@ungmoo.dk, eller se mere på ferielejr.dk, hvor du også kan læse mere om de 22 ferielejre.