Corona på lejr

Efter at måtte lukke UngMoo, og de følger det måtte have, kommer her en opdatering og anbefalinger i forbindelse med isolation.

Vi har på nuværende tidspunkt fået melding omkring 18 personer, der er blevet testet positivt med Corona. Vi er selvfølgelig ærgerlig over alle dem, der er blevet testet positive, og ønsker dem et mildt forløb uden nogen gener.

Vi har løbende været i kontakt med smitteopsporingen, omkring hvordan vi skulle forholde os til situationen. Ligeledes har vi informeret dem omkring hvem der har deltaget på lejren, samt givet dem kontaktoplysningerne.

Skulle du blive ringet op af smitteopsporingen, eller have brug for at komme i kontakt med dem, skal du oplyse lejrens udbrudsnummer, som er 7168.

 

Vi anbefaler, at alle overholder deres isolation og bliver testet regelmæssigt. Også efter endt isolation.


Gode råd ved isolation:

  • Undgå nærkontakt med andre. 
  • Sørg for god hygiejne og at afspritte overflader.
  • Brug mundbind, hvis du skal ud af din isolation – f.eks. i forbindelse med tests.

 

Vi opfordre alle der har været i kontakt med nogle fra lejr, om også at blive testet regelmæssigt de næste par dage, så vi sammen er med til at sikre at der ikke sker yderligere smitte.

Har du flere spørgsmål i forhold til, hvordan du skal forholde dig, kan du søge information på sst.dk eller ringe til smitteopsporingen på 3232 0511.

 

Med venlig hilsen

Alle hjælpere og lejrledere på UngMoo