Fredag

Fredag startede ud med at hike-holdet kom hjem til picnic og børnechampagne, og hvor de unge modtog invitation til Oscar-fest.

Formiddagen gik med at pakke sine ting sammen og finde ud af, om man manglede noget. Imens var der gang i elektronikhjørnet med lodning, krea stod åben, og mange skrev i hinandens bøger.

Eftermiddagen stod på oppyntning af spisesalen, samt bød på mulighed for at smukkesere sig i Glamboderne, på henholdsvis drenge- og pigegangen. Pigerne kunne få glattet hår og lagt makeup og neglelak, hvor drengene fik smurt voks eller gele i håret og benyttet diverse deodoranter og parfumer. 

Herefter gik det løs med rød løber og billeder foran det store hjemmelavede maleri, i det fine festtøj.

Middagen stod på forret med forskelligt der var friturestegt. Til hovedret blev der serveret steg, pomfritter og sovs. Desserten bestod af is, brownie og hindbærcoulis. Under maden var der nogle af de unge der holdt tale, og hjælperne sang en sang for de unge. Der blev kåret Oscar-vindere bl.a. For kategorien “årets bedste ven”, “årets bedste hjælper”, årets mest kreative”.

Efterfølgende blev spisesalen ryddet, og DJ’en kom på. Der var røgmaskine, limbo og dans i tre timer. Til de unge, der ikke er så pjattet med høje lyde og mange mennesker, var der spillekrogen, og der blev sat poker borde op i et lokale væk fra støjen.

Efter festen gik vi i biografen, hvor der blev sat et diasshow sammen af billeder fra hele ugen. Der blev heppet, grinet og grædt lidt, fordi det bare har været en helt fantastisk uge.

Det var meget svært at sige godnat, blodsukkeret var højt, kinderne røde, og det var sidste aften inden afgang, så det skulle udnyttes. Langt om længe havde alle dog fået sagt godnat, skrevet i de sidste bøger og gik i seng.